Tømrermester i Gjøvik

Om du behøver en tømrermester i Gjøvik, kan du trygt ta kontakt med Byggmester Schnell AS. Vi er en tømrermester som i dag består av seks erfarne tømrere og formenn som sørger for å oppføre nybygg eller tilbygg med høy kvalitet til avtalt tid. De fleste av våre oppdrag som tømrermester utfører vi for personer i det private markedet.


Vi har i dag eksistert som tømrermester i over tyve år og er medlemmer av Norges Byggmesterforbund, NHO og Næringslivets Hovedorganisasjon. Etter tyve år i området har vi blitt en etablert tømrermester som lokalbefolkningen kjenner til. Dette er noe vi er stolte over fordi vi tror det er en belønning for å ha utført et godt stykke arbeid.


En lokal tømrermester

Etter så mange år i byen har vi blitt en tømrermester som alltid leter etter de løsningene som passer aller best for våre kunder. Prinsippet er at det skal være kvalitet gjennom hele prosessen, fra materialer til håndverk og kommunikasjon underveis. Ønsker du rådgivning kan vi naturligvis dele av vår kunnskap som tømrermester.


Som tømrermester har vi en rekke samarbeid med andre lokal underleverandører, slik at alt skal gå så smidig som mulig når vi utfører et byggeoppdrag. Uansett hva du ønsker vi skal bygge, så kan vi hjelpe deg. Vi har lang erfaring i å bygge hytter, garasjer, boliger og påbygg til eksisterende bygning.

Ønsker du en tømrermester i Gjøvik-området med lang erfaring og høy kompetanse, er det bare å ta kontakt med oss.