Snekkerfirma og byggmester

Behøver du et snekkerfirma i Gjøvik-området med allsidig erfaring og høy kompetanse i tømrerfaget, kan du trygt ta kontakt med Byggmester Schnell AS. Vi er et snekkerfirma som har eksistert i lokalmiljøet helt siden 1993 og siden den gang har vi hjulpet til med nybygg, tilbygg, hytter og annet i området.


Grunnen til at vi har eksistert så lenge som snekkerfirma er at vi alltid har vært kompromissløse når det kommer til kvalitet. For at resultatet skal være godt nok må det være kvalitet i alt fra materialer og håndverk til service og kommunikasjon. Vårt snekkerfirma legger vekt på å hele tiden finne gode løsninger som gavner kunden på best mulig måte.


Som snekkerfirma har vi sentral godkjenning og vi består i dag av seks meget kompetente ansatte med fagbrev eller mesterbrev som tømrer, formann og snekker. Med lang yrkeserfaring fra varierte byggeoppdrag kan vårt snekkerfirma hjelpe deg med å utføre alle typer byggeoppdrag.


Snekkerfirma for privatkunder

Vårt snekkerfirma utfører flest oppdrag for privatkunder i lokalområdet, og vi sørger alltid for å rydde opp etter oss når vi er ferdige med å bygge. Dersom du ønsker rådgivning i forbindelse med et nybygg eller et påbygg , er du hjertelig velkommen til å besøke oss. Vi deler mer enn gjerne av vår erfaring og kompetanse.


Behøver du et snekkerfirma som tar kundene på alvor og utfører et kvalitetsarbeid til avtalt tid, er det bare å ta kontakt med oss.