Rehabilitering

Rehabilitering av hus er tjenester vi tilbyr våre kunder i Oppland, Hamar og Gjøvik. Vedlikehold, riving og rehabilitering av hus er kjerneområder for oss.

Å utsette rehabiliteringen av ditt hus kan fort bli dyrt. Derfor kan det av og til være smartere med riving enn rehabilitering, og andre ganger vil det kunne være mer lønnsomt med rehabilitering enn riving. Derfor ønsker vi å tilby både rehabilitering og riving av bebyggelse til våre kunder i Oppland, Hamar og Gjøvik. I tillegg tilbyr vi oppføring av nybygg, påbygg og tilbygg.

Mange velger dessverre å utsette rehabilitering av hus for å spare kostnader. Spesielt i et barskt klima som i Oppland, Hamar og Gjøvik kan utsatt rehabilitering bli et dyrt i lengden. Med høy kompetanse og yrkesstolthet utfører vi rehabilitering av ditt hus, slik at du slipper å vente til kostnadene blir for høye.

Ombygging av hus i Oppland, Hamar og Gjøvik.

Ved rehabilitering av ditt hus kan det være ønskelig eller nødvendig med ombygging. . Når det gjelder ombygging av hus hjelper vi til med både tilbygg og påbygg. For å spare tid og kostnader vil det ofte lønne seg å utføre ombyggingen av huset i sammenheng med annet rehabiliteringsarbeid.Da kan man slå to fluer i et smekk ved å sørge for nødvendig vedlikehold samtidig som man fornyer huset. Under ombygging av et hus kan det være lurt å samtidig oppgradere bad og kjøkken. Det kan også være lurt å legge parkett for å oppgradere standarden.