Påbygg til hytte eller bolig

Drømmer du om et påbygg til hytta eller boligen som vil gi noen ekstra kvadratmeter og sørge for ekstra plass? Byggmester Schnell AS har over tyve års erfaring i å bygge påbygg for kunder i Gjøvik og området rundt. Vi har sentral godkjenning og er medlemmer av Norges Byggmesterforbund, NHO og Næringslivets Hovedorganisasjon.


Et påbygg skal alltid tilpasses den eksisterende bygningsmassen slik at det ser naturlig og fint ut. Vi har seks meget dyktige tømrere, snekkere og formenn som har lang og variert erfaring i å bygge påbygg. Det er også en selvfølge at når vi bygger et nybygg eller tilbygg så blir det ferdig til tiden - og vi rydder alltid opp etter oss når vi er ferdige.


De fleste påbygg vi får i oppdrag er fra privatmarkedet og vi utfører kun byggeoppdrag i Gjøvik og området rundt. Underveis i byggeprosessen vil vi alltid sørge for at du jevnlig får informasjon om prosessen og hvordan det går med ditt nye påbygg.


Påbygg slik du ønsker

Når du kommer til oss og ønsker at vi lager et påbygg for deg, vil vi alltid sørge for at det blir akkurat slik du ønsker. Om du behøver rådgivning i forbindelse med påbygg eller nybygg er vi glade for å kunne bidra med vår kunnskap og erfaring på dette området.


Ønsker du et nytt påbygg til boligen eller hytta i Gjøvik-området, er det bare å ta kontakt med Byggmester Schnell AS.