Entreprenør med erfaring

Byggmester Schnell AS er en entreprenør med lang erfaring i å oppføre nybygg, da hovedsaklig boliger for privatpersoner i Gjøvik og området rundt. Våre seks erfarne tømrere og formenn har en variert bakgrunn, fagbrev/mesterbrev og lang yrkeserfaring fra lokalområdet. Uansett om du behøver en entreprenør til å bygge en bolig, hytte, garasje eller påbygg, kan vi utføre oppdraget til avtalt tid.


Som entreprenør er det nødvendig å levere høy kvalitet, da ryktene går fort om man utfører et dårlig håndverk. Derfor er vi stolte av å være en entreprenør som har en solid forankring i lokalmiljøet og bidrar til at folk bor godt og trygt. Med oss som entreprenør kan du være sikker på at arbeidet blir utført med høy kvalitet og at du blir fornøyd med sluttresultatet.


I dag er vi en entreprenør med solid og variert erfaring. Vi har sentral godkjenning og har eksistert i over tyve år, så det er nok av kompetanse å ta av. Dersom du har spørsmål om bygging av bolig eller annet som du behøver rådgivning om, er du hjertelig velkommen til oss. Vi deler gjerne vår kompetanse som entreprenør med våre kunder.


Din personlige entreprenør

Vi er kanskje ikke den største entreprenør på markedet, men ved hjelp av god service, samarbeidsavtaler med andre leverandører og kvalitetshåndverk, er vi din personlige entreprenør og vårt mål er at sluttresultatet skal være i tråd med dine forventninger. Underveis i byggeprosessen vil vi fokusere på en åpen og aktiv dialog slik at du alltid vet hva som skjer.


Dersom du behøver en entreprenør i området Gjøvik og omegn, er det bare å ta kontakt med oss.