Byggefirma med fleksibilitet

Byggmester Schnell AS er et byggefirma som alltid vil strekke seg langt for å kunne tilfredsstille våre kunders ønsker og behov når det skal bygges et nytt hus. I dag består vårt byggefirma av seks erfarne tømrere/formenn med bred bakgrunn, fagbrev eller mesterbrev og høy kompetanse innen tømrerfaget.


Byggmester Schnell AS ble stiftet som byggefirma i 1993 og siden den gang har vi utført oppdrag for mange glade og fornøyde kunder. Vi tilbyr alle de tjenestene du forventer av et byggefirma med sentral godkjenning. Det betyr at vi som byggefirma kan oppføre nybygg og tilbygg, samt at vi kan utføre renovering av boliger og bygge hytter, garasjer eller utehus.


For å kunne bestå som byggefirma er den en enkelt faktor som skal være til stede under alle våre oppdrag, og det handler om kvalitet. Ikke bare i materialene og arbeidet, men på alle nivåer gjennom hele byggeprosessen.


Et byggefirma i utvikling

Akkurat som resten av verden er vårt byggefirma også i konstant utvikling. Vi lærer nye metoder, nye verktøy, men det noe som alltid vil ligge til grunn for det nye, og det er en håndverkertradisjon som vektlegger at man skal være stolt av arbeidet man har gjort. Byggmester Schnell AS er et byggefirma som vil bidra til at nettopp du får boligen du ønsker deg.


Ønsker du som er bosatt i Gjøvik-området å høre mer om hva vårt byggefirma kan tilby deg, er det bare å ta kontakt med oss.